Çarşamba, Nisan 24, 2024

EVGA, Yeni Mekanik Oyuncu Klavyelerini ve Oyuncu Farelerini Piyasaya Sürdü

Paylaş

silkroad gaminggentr

EVGA, birçok yeni oyun çevre birimini duyurdu. Yeni X20, X17 ve X15 oyuncu farelerinin yanı sıra, Z20 ve Z15 mekanik oyuncu klavyelerini de tanıttı.

Yeni EVGA X serisi oyun fareleri, dünyada LOD sensörü olduğu için üçlü bir sensöre sahip ilk ürün olarak geçiyor. Bu üç sensörü kullanarak bu fareler, fareyi bir yüzeyden kaldırdığınız ve fareyi tekrar yere koyduğunuz konumu algılamak için EVGA’nın, 3-Dimension Array teknolojisini kullanıyor. Bu da kalkış mesafesinin en doğru şekilde okunmasını sağlıyor. Ek olarak, 3-Dimension Array teknolojisi algoritması güç kapatma yüksekliğini ayarlayabiliyor.

EVGA Yeni Mekanik Oyuncu Klavyelerini ve Oyuncu Farelerini Piyasaya Surdu 1

X20; bir Pixart 3335 optik sensör, 2.4GHz kablosuz, Bluetooth 5.0 ve USB bağlantısına sahipken, X17 ve X15; 8KHz polling rate (yoklama hızı)’na sahip Pixart 3389 USB 2.0 yüksek hızlı 32-Bit Arm Cortex-M33 çekirdek mikroişlemciye sahip. 5 kata kadar yerleşik profillere sahip olan kullanıcılar, hareket halindeyken tek bir tıklama ile bunlar arasında geçiş yapabiliyor.

EVGA Yeni Mekanik Oyuncu Klavyelerini ve Oyuncu Farelerini Piyasaya Surdu 2

EVGA Z15; çalışırken değiştirilebilir anahtar tasarımı, RGB aydınlatma, multimedya tuşları ve Kailh Speed Silver mekanik anahtarlar (doğrusal) ya da Kailh Speed Bronze mekanik anahtarlar (tıklamalı) ile birlikte sunuluyor. X17 ve X15 fareler ile aynı 32-bit Arm Cortex-M33 mikroişlemciden güç alan bu klavye, diğer oyun klavyelerinin çoğundan yaklaşık 4 kat daha hızlı olan 4KHz’ye kadar yoklama oranını destekliyor.

EVGA Yeni Mekanik Oyuncu Klavyelerini ve Oyuncu Farelerini Piyasaya Surdu 3

EVGA Z20; LK Light Strike optik-mekanik anahtarlar ve sistemi uyandırmak ya da uykuya geçirmek için hareket algılayan bir ToF yakınlık sensörü ile Z15’in bir adım önüne geçiyor. Bu klavyede aynı zamanda tuşlarda özelleştirilebilir RGB aydınlatma ve her iki tarafta birer tane olmak üzere iki ek RGB ışık çubuğu bulunuyor. WASD ve makro tuşları, 4D çıkıntıları ve ayırt edici tasarımı ile diğer klavyelerden biraz farklıdır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler