Cumartesi, Nisan 20, 2024

Evlilik Hikayesi Yazan Tüm Evlilik Programları Kaldırılıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her gün televizyonlarda sabahtan akşama kadar yayınlanan ve her türlü reyting senaryoları için saçmalıklarda bulunulan tüm evlilik programları kaldırılıyor. RTÜK tarafında tüm KHK hazırlıkları başladığı gibi, alınan bilgilere göre yeni yayın döneminde tek bir evlilik programı olmayacak.

Evlilik adı altında yalan dolan

Adamlar programı açtığından beri ‘evlilik‘ adı altında atmadığı yalan, yazmadığı senaryo ve yapmadığı saçmalık kalmazken, kendilerine tutmuş oldukları figüranlar ile birlikte her türlü oyunu çevirdiler. Kimisi çıkıp saçma sapan hareketlerde bulundu, kimisi evleneceğiz diye 500 aday değiştirdi, kimisi de sürekli kendini gösterme çabası içerisindeydi. Aslında hepsinin amacı aldığı paranın hakkını vermek olduğu gibi, yazılan senaryoyu en güzel saçmalığı ile oynadılar oynamaya da devam ediyorlar.

Bu konuda RTÜK‘e bir süredir sürekli şikayet telefonu yağıyordu. Üstelik uzun süredir müdahale edilmediği için insanlar küfrederek seyrediyordu. Ancak kimse farkında değildi ki, ‘yaa şunların tiplere bak’,’resmen hepsi senaryo’,’Allah belasını versin bir de kapalı olacak’ diye diye aylardır izledi ve reytingleri yine kazandırdı. Evlilik programlarının bir de yazdığı senaryolar o kadar çok saçmaydı ki, sosyal medya üzerindeki pek çok sitede reklamı yapıldı. ‘Aptallık’ adı altında yapılan bu reklamlar ‘reklamın iyisi kötüsü olmaz’ mantığında olduğu için yine izletti, yine izlendi.

evlilik programi 002

Ancak sonunda RTÜK devreye girerek tüm evlilik programlarının yeni sezonda yayında olmayacağını ve Kanun Hükmünde Kararname için hazırlıklara başlandığı belirtildi. Rapor hazırlandıktan sonra konu Meclis’e sunulacağı gibi, oylama kabul görürse tüm programlar yayından kaldırılacak. Bu şekilde ülkemizin geleceğini, evlilik gibi ciddi bir müesseseyi ayaklar altına almanın ve çevrilen oyunların da sonuna gelinmiş olacak.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler