Cumartesi, Nisan 27, 2024

Excalibur Oyun Bilgisayarları ‘Marvel’s Avengers’ Hediye Ediyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüzde yükselişe geçen bilgisayar oyunları talebine yüksek performansı ve kesintisiz oyun keyfi ile yanıt veren Excalibur, çıkış tarihinin dört gözle merak edildiği ve Eylül ayı itibari ile piyasaya sürülen Marvel’s Avengers bilgisayar oyununu tüm oyun severlere ücretsiz bir şekilde hediye ediyor.

Sevgili Casper tüm oyun severleri sevindirecek bir haber ile gündemde; 9. veya 10. nesil Intel Core i5, i7 ve i9 işlemcili Excalibur bilgisayar satın alımlarında 300 TL fiyat etiketine sahip Marvel’s Avengers oyununu tüm oyun severlere hediye veriyor.

Marvel’s Avengers nasıl bir oyun?

Marvel's Avengers
Excalibur Oyun Bilgisayarları 'Marvel's Avengers' Hediye Ediyor 3

Marvel’s Avenger; Square Enix ve Crystal Dynamics tarafından geliştirilmiş ve uzun zamandır oyun dünyasında merakla beklenen bir başyapıt. Farklı ve heyecanlı senaryosu ile Marvel evreni sevenlerine bambaşka bir kahramanlık hikayeleri yaşatmayı hedefliyor.

Marvel's Avengers
Excalibur Oyun Bilgisayarları 'Marvel's Avengers' Hediye Ediyor 4

Oyun içerisinde dört kişilik ekipler kurabiliyor, kahramanlarınızı kişiselleştirebiliyor, çeşitli güçler kullanabiliyor ve bu farklı güçleri birleştirebiliyorsunuz. Geliştiricilerden Square Enix ek olarak oyunun duygusal bir deneyim de sunduğunu dile getiriyor.

Excalibur & Marvel’s Avenger kampanyasına ne zaman bitiyor?

300 TL değerindeki Marvel’s Avenger oyununu hediye veren kampanya 28 Şubat 2021 tarihine kadar geçerliliğini koruyor. Birbirinden güzel Excalibur bilgisayarlarını satın alabilmek için buradaki linke tıklayabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler