Salı, Mayıs 7, 2024

Exxen Leyla ile Mecnun 3. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yerli dijital yayın platformu Exxen için yeni sezon detayları açıklandı. Çok uzun bir süredir beklenen, Exxen Leyla ile Mecnun 3. sezon yayın tarihi de sonunda açıklandı.

Tüm yaz dönemi “Çok Yakında” ibaresiyle platformda yer alan dizi, meğerse yeni sezon için bekletiliyormuş. Yeni sezonun gecikmesi Exxen’e üye kaybettirdi mi bilmiyorum ama gelin biz açıklanan yayın tarihine bakalım.

Exxen Leyla ile Mecnun 3. Sezon Yayın Tarihi 9 Eylül!

Platformun yeni sezonu için yapılan bilgilendirmede dizinin 3. sezonunun 9 Eylül 2022 tarihinde yayınlanacağı duyuruldu. Muhtemelen yayın konusunda bir değişim olmayacak.

Yani diğer sezonlarda olduğu gibi dizi, her hafta bir bölüm şeklinde dijital platformda yer alacak. İlk yayın tarihine bakacak olursak yine yayın günü de her hafta Cuma günleri olacak.

https://youtu.be/nglJq246yUE

Exxen Leyla ile Mecnun 3. sezon kaç bölüm sürecek işte orasını şu an için bilemiyoruz. İlk iki sezon çok uzun tutulmadı. 10-12 bölümle beraber sezonlar final yaptı. Yine 10 civarı bir bölüm sayısının olması bekleniyor.

Bu arada dizinin hayranları için güzel bir haber daha verelim. Yapım için 4. sezon çekimleri de çoktan başladı. Artık kaç sezon sürecek bilmiyoruz ama dizinin devam sezonu da yolda. Exxen 4. sezon için ne kadar bekleyecek derseniz işte orası koca bir soru işareti.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler