Cuma, Mart 29, 2024

F1 2020’den ilk oynanış videosu geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Formüla 1 yarışlarının hissiyatını oyuncuların güzel bir şekilde hissetmesini sağlayan F1 serisinin yeni oyunu F1 2020 oyunu için ilk defa bir oynanış videosu paylaşıldı. Bu videoda bizleri karşılayan pist ise Hollanda’da bulunan Zandvoort pisti.

F1 2020 oyunu nasıl olacak ?

F1 2020 oyununun nasıl olacağını merak eden oyuncu sayısı oldukça fazla. Kısaca anlatmak gerekirse oyuna bu yıl ilk defa takım yönetimi modu getirilecek. Bunlardan ayrı olarak oyuna Hollanda’da bulunan Zandvoort pisti de eklendi.

F1 2020 Game

F1 2020 için yayınlanan oynanış videosuna baktığımızda ise Zandvoort pistini detaylı bir şekilde görüyoruz. Yapımcılarında büyük bir emekle hazırladığı bu geleneksel pist birçok oyuncunun ilk tercihi olacak diyebiliriz.

Yapımcı firmanın ise bu pist için oldukça detaylı çalıştığını söylemek yanlış olmaz sanırım. Pist, bazı kısımlarda 18 derecelik bir eğime, düz bir alana ve bol bol kavisli yollara sahip.

F12020 Benetton 94

Oyun 10 Temmuz tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Stadia ve PC için çıkış yapacak. Eğer sizde oyun hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz buradan daha önce yazdığımız yazıya ulaşabilirsiniz. F1 2020 oyununun oynanış videosunu ise sizler için yazımızın sonuna ekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler