Cumartesi, Nisan 20, 2024

F1 2020’nin çıkış tarihi belli oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Codemasters, yaptığı açıklama ile F1 2020‘nin temmuz ayında çıkacağını ve oyuna ilk defa yönetim modunun eklendiğini duyurdu. Formüla 1‘in resmi lisanslı oyunu olan F1 2020‘nin koronavirüs nedeniyle ertelenebileceği veya iptal edilebileceği ihtimali, oyun severleri korkutuyordu. Fakat durumlar öyle olmadı ve oyunun 10 Temmuz’da piyasaya sürüleceği açıklandı.

Takım yönetimi modu eklendi

Oyuna yeni eklenen takım yönetimi modu ile beraber oyuncular gride 11.takım olarak katılabilecekler. Bu mod ile beraber oyuncular 22 yarışlık bir sezonda yönetim ve yarış becerilerini gösterebilecekler. Ayrıca kariyer modu ile yarışcılar tercihlerine göre 12 yarışlık, 16 yarışlık veya 22 yarışlık kariyer seçeneğine sahip olacaklar. Oyunun içinde Hanoi pisti ve yenilenen Zandvoort pisti de yer alacak.

F12020 Benetton 94

Oyuna yeni araçlar eklendi 

Oyuna eklenen “F1 2020 Deluxe Schumacher Edition” ön paketi ile beraber, oyuna dört adet araba da eklendi. Ayrıca formüla 2 arabaları da oyunda mevcut. Bir diğer detay ise oyuna bölünmüş ekran özelliği tekrardan getirildi. Bu özellik ile ekranın üst kısmında bir oyuncu, alt kısmında da bir oyuncu yer alacak.

f12020 jordan

Oyun ilk olarak Xbox One, PlayStation 4, PC ve Google Stadia platformlarında satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler