Çarşamba, Nisan 24, 2024

PlayStation 4 için ücretsiz oyun “Play at Home”

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, yaptığı açıklama ile beraber “Play at Home” etkinliği kapsamında belirlenen oyunların PlayStation 4 için ücretsiz olacağını açıkladı.

Uncharted ve Journey ücretsiz olacak

Yapılan açıklamaya göre Koronavirüs nedeniyle evlerinden çıkamayan oyuncular için düzenlenen bu etkinlik kapsamında, Uncharted:The Nathan Drake Collection üçlemesi ve Journey ücretsiz olacak. Sony, Uncharted ile beraber üç oyunu bizlere ücretsiz sunmuş oluyor. Çünkü Uncharted:The Nathan Drake Collection içeriğinde Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake’s Deception olmak üzere üç oyunu barındırıyor.

Play at Home etkinliği ile ücretsiz olacak bu oyunlar 16 nisan ile 6 mayıs tarihleri arasında PlayStation Store‘dan ücretsiz indirilebilecek.

Nathan Drake

Bağımsız Oyun stüdyolarına yardım 

Etkinliğin ikinci aşaması olarak ise Büyük bir yardım kampanyası planlanıyor. Koronavirüs nedeniyle mali açıdan zor durumda olan bağımsız oyun stüdyolarına 10 milyon dolar yardım yapılması planlanıyor. Bu yardım fonunun detayları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Oyun sadece verdiğiniz tarih aralığında oynanılabilir yoksa o süre zarfında indirdikten sonra sınırsız bir şekilde oynanılabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler