Perşembe, Nisan 18, 2024

F1 2021 Oyunu Duyuruldu! Yeni Detaylar Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Formula 1 serisine yeni bir heyecan katacak olan F1 2021 serisi duyuruldu. Aslında beklenmedik bir şekilde duyurulan oyun, tam anlamıyla sürpriz oldu desek yeridir.

Daha önce gelen oyunlara göre önemli yenilikleri de sunacak olan oyunun ne zaman yayınlanacağına ilişkin bilgileri de elde etmiş bulunuyoruz.

F1 2021, 16 Temmuz 2021’de Çıkış Yapacak

Oyunda güzel yenilikler ardı ardına sunulacak. İlk ve en güzel yenilik, geliştirilmiş hikaye modu olarak karşımıza çıkacak. “Gerçek Sezon Başlangıç Dönemi” ile tam bir hikaye sunacak olan oyun, iki oyunculu bir şekilde kariyer moduna devam etmemizi de sağlayacak.

Yani daha eğlenceli ve çoklu oyuncu yönü daha ağrı basan bir yapım bizi bekliyor. Ekip arkadaşları kavramı tam anlamıyla oyuna entegre edilmiş desek yeridir. Çok oyunculu modun bu yönüyle çok eğlenceli geçeceğini düşünmekteyim.

Toplamda 10 ayrı takımı ve buna bağlı olan 21 farklı oyuncuyu da beraberinde getirecek oyunda geliştiriciliği ise yine Codemasters yapıyor. F1 2021 için yayın ise EA Games’e ait olacak. Yani bu kısımda da iddialı bir ortaklık göreceğiz.

Grafiksel açıdan da çok çok daha iyi bir oyun olarak beklediğimiz F1 2021, satış fiyatı olarak ise 420 TL’den satılacak. Tabii ki bu standart olan pakette. Deluxe paketini seçerseniz 530 TL gibi bir fiyat sizi karşılıyor olacak. 16 Temmuz’da çıkacak oyunu dilerseniz şimdiden Steam üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler