Cuma, Nisan 19, 2024

Facebook Reels Kullanıma Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meta, sosyal medya devlerinden Facebook’un yeni özelliği olan Reels ya da bir diğer adıyla Facebook Reels özelliğini dünya çapında kullanıma sundu. Artık 150’den fazla ülkedeki Facebook kullanıcıları hem Reels paylaşımı yapabilir hem de Reels videolarında reklam göstererek para kazanabilirler.

iOS ve Android işletim sistemlerine sahip kullanıcılar artık Facebook Reels’ın keyfini çıkarabilir ve şirket içerik oluşturucuların Facebook Reels’lerden para kazanmalarına yardımcı olmak için yer paylaşımlı reklamlar için yaptıkları testleri genişlettiklerini resmi olarak duyurdu.

Facebook Reels ile para kazanabileceksiniz.

facebook reels
Facebook Reels Kullanıma Sunuldu! 2

Facebook’ta ki içerik üreticiler, paylaştıkları Reels videolarından para da kazanabilecekler. “Yer Paylaşımlı Reklamlar” olarak adlandırılan bu sistemde iki farklı reklam gösterim seçeneği olacak; bir tanesi paylaşılan Reels videosunun altında yarı şeffaf bir banner reklamlar ve bir diğeri ise içerik oluşturucuları tarafından herhangi istedikleri bir yere yerleştirilebilen etiket reklamlar. Böylelikle içerik oluşturucuların reklam gelirlerinden bir kısmını kazanabilecekler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler