Cumartesi, Nisan 20, 2024

Messenger’a Grup Sohbetleri ve Aramalar için”Uçtan-Uca Şifreleme” Desteği Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meta’ya ait sosyal medya platformlarından Facebook’un çevrimiçi mesajlaşma servislerinden Messenger, bir süredir uçtan uca şifrelenmiş sohbetleri destekliyor fakat grup sohbetleri ve aramalar tarafından desteklenmiyordu. En son yayımlanan güncelleme ile birlikte grup sohbetleri ve aramalarda uçtan-uca şifreleme konusunda destek alıyor. Tüm özel iletişim deneyimini tavizsiz kılmak için şifrelenmiş konuşmalarda tepkiler, GIF’ler ve çıkartmalar kullanılabiliyor.

Ekran görüntüsü almanız durumunda karşı taraf bilgilendiriliyor!

messenger uçtan uca şifrelenmiş grup sohbetleri
Messenger'a Grup Sohbetleri ve Aramalar için"Uçtan-Uca Şifreleme" Desteği Geldi! 2

Birçoğumuzun özellikle Instagram’dan aşina olabileceği Vanish Modunda olduğu gibi E2E (Uçtan-Uca) sohbetleri kendi kendini imha edebilen mesajlar sunar. Gizliliğe önem veren şirket kaybolan mesajlar modunda sohbetin ekran görüntüsünü çekmeniz durumunda karşı tarafa ekran görüntüsü aldığınıza dair bir bilgilendirme sunar.

Grup Sohbetlerinde Uçtan-Uca Şifrelenmiş Mesajlar’ı etkinleştirmek için yapmanız gereken tek şey modu temsil eden düğmeye basmak. Son olarak, yeni güncelleme hareket halindeyken bazı düzenleme araçlarıyla medyayı daha kolay paylaşmanıza ve kaydetmenize olanak tanıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler