Perşembe, Mart 28, 2024

Faeria PlayStation 4 için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Versus Evil ve geliştirici Abrakam Entertainment, dijital koleksiyon kart oyunu Faeria‘nın PlayStation 4’e çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun 3 Kasım 2020 tarihinde PlayStation 4 platformu için çıkışını yapacak.

Diesel productv2 faeria home Screenshot1 1920x1080 b446314727500f2faf7d2e2b136908da54a79f69

maxresdefault 22

Faeria, 100 saatten fazla tek oyunculu içerik, ortak görevler ve bulmacaların yanı sıra bir PVP Taslak Modu ve bir canlı tahta içerir. Oyunun PlayStation 4 sürümü ayrıca Xbox One, Nintendo Switch ve PC ile tam çapraz platform oyun desteğine sahip olacak.

Oyun hali hazırda Steam ve Epic Games Store’da ulaşılabilir durumda.

Steam için buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Epic Games Store için buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Oyun tanıtım yazısı

Faeria kendine has yaşayan dünya etkileşimiyle, gerçek kart stratejinizi ortaya koymanız için sizi zorlu bir müsabakaya davet ediyor. Kartlarınızı dizin, savaş alanına şekil verin ve zafere giden bu zor yolda mücadele edin!

Benzersiz bir strateji oyunu. Destansı kartlarınızı toplayın, elinizi güçlendirin ve savaş alanına dilediğiniz gibi şekil verin. Dağları yükseltin, ormanlar oluşturun, gölleri doldurun, kumdan çöller yapın. Zafere giden yolu siz seçin.

Basit bir şekilde elde edilebilir DLC tabanlı kart toplama sisteminde kendi koleksiyonunuzu oluşturun. Pahalı mikro-ödeme yöntemlerinden arındırılmış bir kart oyunu deneyimi yaşayın. İster tek başınıza oynayın, isterseniz PVP modunda zafer kazanın. Tüm kartlar sadece basit bir şekilde oyunu oynayarak ve başarılı olarak elde edilebilir.

100 saatin üzerinde bulmacalarla dolu tek kişilik ve co-op görevlerin tadını çıkarın. Zorlu müsabakaların ödüllerle taçlandırıldığı bölümlerin tadını çıkarın. Oversky’ı dolaşın ve zorlu Dünya Boss’larını yenin ya da Draft Modu’nda düşman yapay zekasına karşı mücadele edin.
Pandora’ya girerek Faeria’nın kendine has Draft Modunu deneyin. Oluşturduğunuz kart destenizi yapay zeka düşmanlarınız üzerinde test edin ve PVP müsabakalara hazırlık yapın. Draft Modunun ödüllerini kapın.

Yardımsever, destekleyici ve bilgili topluluğumuzun bir parçası olun. Discord kanalımıza girerek diğer oyuncular ile tanışın ve oyun deneyimlerinizi Reddit sayfamıza yazın. Büyüyen ve yeni oyuncuların gelişimine açık olan topluğumuzda siz de yerinizi alın.

Resmi turnuva organizasyonlarımıza katılın ve büyük ödüllerin sahibi olun ya da müsabakaları izleyerek oyun içi hazineler kazanma şansı yakalayın. Eşi benzeri olmayan espor sistemimiz yüksek performanslı oyuncuları ödülsüz bırakmayacak.

Oynanış video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler