Çarşamba, Nisan 24, 2024

Fall Guys Artık Tamamen Ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bazı eğlenceli oyunlar var ki grafikleri çok iyi olmasa da ya da bir hikayesi olmasa da saatlerce oynayabiliyorsunuz. Fall Guys böyle oyunlardan biri. Arkadaşlarınızla çılgınca eğlenebileceğiniz oyun, artık daha eğlenceli.

Zira oyundan beklenen haber geldi ve yapım Epic Games üzerinden tamamen ücretsiz hale getirildi. Ayrıca yapım için yeni sezonun da başladığı açıklandı.

Fall Guys Bundan Sonra Epic Games Platformunda

Oyunun konsol kısmında zaten işleyiş belliydi. Ama PC sürümü için önemli bir adım atılması bekleniyordu. Zira Epic Games’in oyunu tamamen ücretsiz bir hale getireceği ve oyunun Steam üzerinden yayınının da duracağı söylenmekteydi.

İşte bu söylentiler gerçeğe dönüştü. Bugün itibariyle oyun Epic Games Store üzerinden ücretsiz yayınlandı. Tabii ki Steam sayfasından da satışlar durduruldu.

Çoklu oyuncu desteği ve çapraz platform desteğinin de aynen devam edeceğini belirtelim.

Fall Guys

Bu kararla beraber oyunda yeni sezon da başlatıldı. Oyuncuların direkt olarak yeni sezonla karşılaşacaklarını da belirtmiş olalım.

Bu arada şunu da hatırlatmak istiyorum ki oyuna ekleyebileceğiniz kostümler, ek paketler ve benzeri ek ögeler için hala ücretli satışlar devam ediyor.

Zaten Epic Games’in bu ek içeriklerden para kazanacağını düşünüyorum. Zira oyunun ücreti burada çok bir anlam ifade etmiyor. Oyun içi ögeler için çok daha fazla paralar harcanıyor. Oyunun ücretsiz Epic Games sayfasını da hemen şuraya ekledim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler