Perşembe, Nisan 25, 2024

Fallout 76 için Ücretsiz Söylentileri Yalanlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun sektörünün öncü firmalarından Bethesda, geçtiğimiz yıl çıkışı merakla beklenen Fallout 76 için ücretsiz söylentilerini yalanladı. Oyun ücretli olarak satılmaya devam edilecek.

Geçtiğimiz yıl çıkışını gerçekleştiren Fallout 76, ne oyunculardan ne de inceme ekiplerinden iyi bir not alamadı. Oyunun tam olarak hazır olmaması; NPC’lerin yok denecek kadar az olması ve Online ile hikaye modunun kötü olması oyun için en belirgin problemlerdi.

fallout 76 için ücretsiz söylentileri yalanlandı 1

Fallout 76, doğal olarak beğenilmediği için geri iadeler yaşamış ve yapımcı firma Bethesda için oyun tam bir kabusa dönüşmüştü. Son günlerde ise oyunun satış yapamaması ve beklenen ilgiyi görmemesi nedeniyle Bethesda’nın oyunu ücretsiz yapacağı konuşuluyordu.

Ancak Twitter’da Bethesda hesabı üzerinden verilen bir cevapta bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığı paylaşıldı. Buna göre Fallout 76, ücretli olarak satılmaya devam edecek. Ancak firma tarafında oyun ciddi manada bir sıkıntı aşamasına girmiş bulunuyor.

Zira oyun, sevilmediği için yeterli seviyede oyuncu tarafından oynanmıyor. Doğal olarak oyun içi satın alımlar ve ek DLC paketlerinde de satış neredeyse yok. Bethesda’nın ise oyunu ne şekilde sürdürebileceği tam bir muamma. Yine de oyun ücretli olacaksa da, gelecek DLC paketlerinin ücretsiz olabileceği ihtimali bulunuyor.

Konu hakkındaki net detaylar ise, Bethesda tarafından açıklanacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler