Cuma, Nisan 19, 2024

Fallout Shelter Online, Android ve iOS için çıkış yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

2015 yılında çıkış yapan ve büyük bir beğeni toplamayı başaran Fallout Shelter oyununun devamı olan Fallout Shelter Online oyunu sonunda çıkış yaptı. Fakat bu oyun henüz ülkemiz üzerinde erişime açılmadı. İsterseniz detaylara geçelim.

Fallout Shelter Online hangi ülkelerde yayınlandı ?

Fallout Shelter Online oyununun hangi ülkelerde oynanabilir olduğunu sizler ile kısaca paylaşalım. Google Play Store tarafından paylaşılan listeye göre oyun Asya ülkeleri olan Malezya, Endonezya, Filipinler, Tayland, Singapur, Japonya ve Güney Kore ülkelerinde oyunculara sunuldu.

Fallout Shelter Online.

Fallout dünyası üzerinde nükleer sığınak kurarak bu sığınağı işlettiğimiz bu oyunu Fallout Shelter oyunundan ayıran özellik ise, oyunda gerçek oyuncular ile karşılaşabilecek olmamız diyebiliriz.

Haberimizin detayları burada son buluyor. Oyunun ülkemiz üzerinde ne zaman erişilebilir olacağı ile ilgili net bir tarih bulunmuyor. Fakat yakın zaman içerisinde Fallout Shelter Online oyununun ülkemiz üzerinden erişilebilir olacağını düşünüyorum. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler