Salı, Nisan 16, 2024

Far Cry 3, Ubisoft’ta Ücretsiz: Kaçırmayın!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fransa merkezli oyun geliştiricisi ve dağıtıcısı Ubisoft, şu anda 11 Eylül tarihine kadar Far Cry 3 oyununu ücretsiz olarak dağıtacağını paylaştı. Ubisoft, Epic Games Store aracılığıyla dağıtılan uzun oyunlar listesine Far Cry 3’ü eklemek yerine, bu iyi niyetin bir kısmını harika bir aliterasyon cömertliği ile almaya karar verdi.

Ücretsiz olarak Far Cry 3 sahibi olmak istiyorsanız mağazadaki oyunla ilgili sayfaya yönlendiren linklerde bazı sorunlar yaşandığı için bir takım uğraşlar vermeniz gerekebilir akabinde eğer bir sorunla karşılaşmazsanız ya da oyunun sayfasına sorunsuz gidebilirseniz ücretsiz olarak kütüphanenize eklemek için yalnızca Ubisoft hesabınıza giriş yapmanız ve ücretsiz olarak satın almak için ilgili butona tıklamanız yeterli olacaktır.

Ubisoft şöyle dedi:

“Far Cry 3, diğerlerinden farklı olarak bir adada geçen açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Ağır silahlı savaş ağalarının köle ticareti yaptığı bir yer. Yabancıların fidye için avlandığı yer. Ve arkadaşlarınızı kurtarmak için umutsuz bir arayışa girerken, bu karanlıktan kurtulmanın tek yolunun onu kucaklamak olduğunu anlıyorsunuz.”

Far Cry 3, tüm ülkelerin saat dilimlerinde 11 Eylül sabah 7.30’a kadar ücretsiz olarak kalacak, ancak ücretsiz olduğu göz önüne alındığında son güne kadar beklemenin bir anlamı yok.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler