Cumartesi, Nisan 27, 2024

Far Cry 5 Sistem Gereksinimleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

27.02.2018 tarihinde oyuncusu ile buluşacak olan Far Cry 5 şimdiden dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Özellikle serinin takipçilerini cezbeden fragmanı oyun hakkında ipuçları da barındırıyor. Görüntülerin oldukça başarılı oluşu güçlü sistem istediğinin habercisi oluyor ve Far Cry 5 Sistem Gereksinimleri bir çok oyuncuyu üzecek şekilde geliyor. Far Cry 5 Minimum Sistem Gereksinimleri çok ahım şahım olmasa da, Far Cry 5 Önerilen Sistem Gereksinimleri için gerçekten iyi bir sisteme ihtiyacınız olacak. Diğer bir taraftan şuan ön siparişi bulunan Far Cry 5 üç paket şeklinde sizleri bekliyor. Dilerseniz önce Far Cry 5 ön sipariş fiyatlarına bir göz atalım.

Far Cry 5209 TL

Far Cry 5 Deluxe Edition239 TL

Far Cry 5 Gold Edition299 TL

Paket fiyatlarına baktığımızda biraz tuzlu olduğunu kabul etmek gerekiyor.

far cry 5 sistem gereksinimleri 1

Far Cry 5 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

15 YORUMLAR

    • Merhaba,

      Ekran kartı modeliniz düşük kalıyor. Oyunu low ayarlarda açsanız bile kasmalar oluşabilir. O yüzden satın almamanızı tavsiye ediyoruz.

  1. SSE 4.1 Desteklemediği gerekçesiyle AMD Pheneom işlemciler ile oyun açılmıyor. System does not meet minimum requirements yazıp kapanıyor. Yani yukarıda yazan minimum yanlış malesef. Çözüm bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler