Cuma, Nisan 26, 2024

Far Cry 6 için Çıkış Tarihi Onaylandı: Ne Zaman?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sevgili oyun sever okurlarımız, Far Cry serisini merakla bekleyenleriniz için harika haberler ile geldik; bu haftanın başlarında yanlışlıkla internete sızdırıldıktan sonra, Far Cry 6 için çıkış tarihi resmi olarak Ubisoft tarafından onaylandı.

Oyunun geliştiricisi Ubisoft beyciğim Far Cry 6 için resmi çıkış tarihini 18 Şubat 2021 tarihi olarak teyit etti. Aynı zamanda şirket Ubisoft Forward isimli YouTube kanalına “Far Cry 6: World Premiere Trailer” isimli bir video yükledi:

Zaman içinde donmuş tropik bir cennet olan Yara’ya hoş geldiniz. Yara diktatörü olarak Anton Castillo, oğlu Diego’nun yanında olduğu her ne şekilde olursa olsun ulusunu eski ihtişamına geri döndürmeye niyetlidir. Modern bir gerilla devriminin adrenalin dolu, kaotik dünyasına dalın ve rejimlerini yerle bir edin.

Far Cry 6 Hangi Platformlara gelecek?

Ubisoft tarafından ilk prömiyer trailer videosu paylaşılan ve piyasaya çıkış tarihi resmileştirilen Far Cry 6 oyunu; PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Uplay, Uplay Plus, Epic Games ve Google Stadia platformlarında satışa çıkacak.

Far Cry 6 Ön satışta!

Önümüzdeki kış mevsiminde tüm kullanıcıların erişimine açılacak olan Far Cry 6, şu an ön sipariş ile birlikte oyun severlerin erişimine açık. Buradaki linke tıklayarak ön sipariş verebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler