Perşembe, Mart 28, 2024

İşte Assassin’s Creed Valhalla Çıkış Tarihi ve İlk Oynanış Videosu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft günlerdir konuşulan etkinliğini düzenledi ve o çok merak ettiğimiz oyun Assassin’s Creed Valhalla hakkında bilgileri paylaştı.

Zaten oyun hakkında o kadar çok sızıntı yapılmıştı ki nasıl bir oyun görebileceğimizi az çok biliyorduk. Neyse artık sızıntıların bir anlamı kalmadı ve oyunun detayları resmi olarak açıklandı. Başta çıkış tarihi, sonra ilk oynanış videosu ve oyunun hikayesi konusunda yeni bilgiler geldi.

Assassin’s Creed Valhalla ne zaman çıkıyor?

Önce oyunun hikayesinden bahsetmiş olalım. Vikinglerin hayatına konuk olacağımız oyun, İngiltere Krallığı ile Vikingler arasında geçen mücadeleyi işleyecek.

Assassin's Creed Valhalla

Özel modellenmiş olan birçok şehri keşfedeceğimiz oyunun haritası en çok konuşulan alanı olacak. 230 kilometrekare ile harita, şu ana kadar açık dünya oyunlarında yer verilen en geniş harita.

Hikayesi renkli, haritası sınırsız, oynanışı etkileyici Assassin’s Creed Valhalla için merak edilen kısma doğru ilerleyelim. Çıkış tarihi ne zaman? Sızıntılar doğru çıktı ve çıkış tarihi 17 Kasım olarak açıklandı.

PS4, PC, Xbox One ve hatta Google Stadia platformları için 17 Kasım 2020’de çıkış yapılacak. Tabii ki yeni nesil konsollar unutulmayacak ve yeni nesil konsollar çıktığı gibi bu modeller için de yayın yapılacak.

Assassin's Creed Valhalla'

Oyun için daha fazla söz anlamsız kalabilir. Sizi videoya doğru alalım ve nasıl bir oyun gelecek kendi gözlerinizle görün. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler