Salı, Nisan 16, 2024

Far Cry 6 Oynanış Videosu Bu Hafta Yayınlacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft, Far Cry 6‘dan ilk oynanış görüntülerinin paylaşılacağı canlı yayının 28 Mayıs Cuma Türkiye saati ile 19.30’da başlayacağını duyurdu.

Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC için 31 Mart 2022 tarihinden önce çıkması planlanıyor.

farcry6livestreamteasertrailerblogroll 1622045816068

Far Cry 6, Ubisoft’un kurgusal Karayip diktatörlüğü Yama’da yer alacak. Adanın diktatörü Castillo’yu canlandıran Giancarlo Esposito, Breaking Bad and Better Call Saul’daki Gus Fring’i canlandırması ve The Mandalorian’daki Moff Gideon rolüyle tanınıyor.

Şu anda Far Cry 6 hakkında çok az şey biliniyor olsa da. Ubisoft, oyunun kurgusal Karayip Adası hakkında bazı ayrıntılar verdi. Küba’dan büyük ölçüde etkilendiği söylenen ada uzun süredir Esposito’nun karakteri Antón Castillo’nun baskıcı hükümdarlığı altında yaşıyor. Tıpkı Küba’nın Fidel Castro’nun ölümünden önce kardeşi Raúl’a iktidarı devretmesi gibi, Castillo’nun küçük oğlu Diego’yu Yama’nın bir sonraki hükümdarı olmak için tımar etmesini içereceği bildirildi.

QuimSix adlı bir Reddit kullanıcısı, muhtemelen oyunun Collector’s Edition’da bulunan ve Giancarlo Esposito’yu Anthony Gonzalez ile birlikte oğlu Diego olarak Antón Castillo olarak tasvir eden Far Cry 6 heykelini sızdırdı.

Reddit videosuna ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Türkçe alt yazılı tanıtım videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler