Cuma, Mart 29, 2024

Far Cry 6 Ücretsiz Olacak! İşte Bilmeniz Gerekenler

Paylaş

silkroad gaminggentr

Far Cry 6, serinin en geniş kapsamlı oyunlarından biri oldu. Gerek grafiksel anlamda gerekse de içerik bazında oyun başarılı bulundu diyebiliriz. Buna karşın Ubisoft, oyunu daha geniş kitlelere ulaştırmak için de adımlar atmaya başlamış durumda.

Son adıma göre Far Cry 6 ücretsiz olacak. Sınırsız süre boyunca ücretsiz hale getiriliyor demek isterdik ama tabii ki böyle olmayacak. Oyun kısa süreliğine ücretsiz bir şekilde sunulmuş olacak.

Far Cry 6 Ücretsiz Oynama Süresi ve Detaylar

Firmanın yaptığı duyuruyla beraber oyunu 24 Mart ile 27 Mart tarihleri arasında ücretsiz olarak oynayabileceğimizi öğrendik.

Üstelik her platform için ücretsiz olduğunu göreceğiz. Yani;

  • PC için Epic Games ve Ubisoft Store üzerinden,
  • PlayStation 5 ve PlayStation 4 üzerinden
  • Xbox Series X ve S üzerinden
  • Xbox One üzerinden oyunu ücretsiz olarak deneyebileceksiniz. Platforma göre süre değişmiyor belirtelim.

Far Cry 6

Oyunu belirtilen sürelerde oynamanız adına bir sürpriz daha yapıldığını da eklemek isterim. Yapım 24 Mart sonrasında ücretsiz hale getirilecek ama 22 Mart itibariyle hem PC hem de PlayStation kullanıcıları tarafından indirilebilir olacak.

Böylece oyunu önceden kurup, hazır hale getirebileceksiniz. Zira Son çıkan Stranger Things içeriği ve diğer DLC ile ek paketler de ücretsiz deneme süresine dahil olacak. Yani indirme boyutu biraz fazla gelebilir.

Diyelim ki Far Cry 6 ücretsiz deneme süresi içerisinde oyunu oynadınız ve bir hayli beğendiniz. Ama süre bitti. Eğer devam etmek isterseniz satın almanız gerekecek. Ama şöyle bir güzel haber var ki bu süre içerisinde oyun çeşitli indirimlerle sunulacak.

%50’ye varan indirimlerle oyunu satın alabileceksiniz. Yine indirimlerin her platform için geçerli olacağını da ekleyelim. Ayrıca buraya ücretsiz deneme süresinin duyurusunu da ekliyoruz. İnceleyebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

3 YORUMLAR

    • Merhaba,

      27 Mart tarihine kadar ücretsiz oynayabileceksiniz. Bu tarihten sonra devam etmek için oyunu satın almanız gerekecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler