Cuma, Nisan 19, 2024

Farming Simulator 19, Bir Hafta Boyunca Ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Perşembe dendiği zaman oyun severlerin aklına hemen Epic Games Store gelir çünkü şirket her Perşembe günü bir başka oyunu kısa süreliğine ücretsiz hale getirir.

Bu haftanın oyunu ise Farming Simulator 19! Tarım similasyon oyununu ücretsiz almak için Epic Games hesabına ihtiyacınız olacak ve indirip oynamak için Epic Games Oyun Başlatıcısına ihtiyaç duyacaksınız

Başlatıcıyı indirmek istemiyorsanız veya şu anda yapamıyorsanız, oyunu tarayıcınız üzerinden de talep edebilirsiniz. Oyununuzu almak için ödeme bilgisi gerekmez.

Nihai tarım simülasyonu, eksiksiz bir grafik revizyonu ve şimdiye kadarki en eksiksiz tarım deneyimi ile geri dönüyor! Modern bir çiftçi ol ve heyecan verici yeni tarım faaliyetleri, hasat için ekinler ve eğiliminde olan hayvanlarla dolu iki büyük Amerikan ve Avrupa ortamında çiftliğinizi geliştirin.

Şu anda John Deeree dahil olmak üzere 300’den fazla otantik aracı ve makineyi sürün – ayrıca Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr ve daha fazlası. Çiftliğinizi diğer oyuncularla çevrimiçi büyütün ve sürekli genişleyen bir Farming Simulator deneyimi için topluluk tarafından oluşturulan modları indirin!

Burada yer alan bağlantıyı takip ederek Farming Simulator 19 oyununu ücretsiz alabilirsiniz. 6 Şubat’a kadar ücretsiz olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler