Cuma, Nisan 26, 2024

Farming Simulator 22 için AMD FSR 2.0 Desteği Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

FSR 2.0 teknolojisi için yavaş yavaş oyun desteklerinin artacağı söylenmişti. Nvidia’nın DLSS teknolojisine cevap olan teknoloji için oyun desteği konusunda da beklenen haberler gelmeye başladı.

Farming Simulator 22 için yayınlanan son güncellemeyle beraber oyuna AMD’nin yeni nesil teknolojisi de eklenmiş oldu.

Farming Simulator 22, Artık FSR 2.0 Destekli

Oyun için yayınlanan v1.5 sürümüyle beraber destek eklenmiş oldu. Hem Farming Simulator hesabından hem de Radeon RX hesabından konu hakkında paylaşımlar yapıldığını da gördük.

Kaçırmayın: Lord of the Rings Gollum Geliyor

Böylece Farming Simulator 22, yeni teknolojiyi destekleyen ilk yapımlardan biri oldu. Tabii ki burada en önemli olan kısım, oyun desteklerinin bir an önce artması olacak.

Yakın zamanda DLSS için 12 yeni oyun açıklandığının bilgisini verdik. Her iki teknolojinin de ne kadar başarılı olduğu kadar, ne kadar fazla oyunu desteklediği de önemli.

DLSS için bu tür ataklar gelirken, FSR 2.0 da hızla çalışmalar başlamış gözüküyor. Bakalım AMD’nin yeni teknolojisi geriden gelip öne geçebilecek mi? Yeni oyun destekleri açıklandıkça paylaşmaya devam edeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler