Cuma, Mart 29, 2024

Fasulye Tanesine Benzeyen Samsung Bean Kulaklıklar Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kablosuz kulaklık alanında ciddi bir yarış başladı. Apple’ın AirPods cihazına rakip olarak birçok serinin tanıtıldığını görüyoruz. Görünen o ki Samsung da yeni bir arayış içerisinde. Samsung Bean adıyla gelmesi beklenen yeni kablosuz kulaklıklar ortaya çıktı.

Fasulye tanesi gibi kablosuz kulaklık Samsung Bean!

Kısa süre önce yeni kablosuz kulaklık modellerine ait olduğu iddia edilen render görüntüleri yayınlandı. Görüntülerin yayınlanmasıyla beraber “bean” kod adını kullanacak olan kulaklıklar için bazı detayları elde edebildik.

2.8 cm gibi bir boyutunun bulunması beklenen kulaklıkların, render görsellerine göre tam anlamıyla fasulye tanesine benzediğini söylemek yanlış olmaz. Kulak içerisine rahat bir şekilde yerleştirilmesi için özel tasarlandığı görülen seride silikon uçların da bulunmadığını görmekteyiz.

Samsung Bean

Bu tasarım gürültü engelleme konusunda ne kadar başarılı olacak bilinmez ama genel bir değerlendirme yapacak olursak Samsung, köklü bir değişikliğe gitme peşinde gibi gözüküyor. Bu tasarım detaylarını bir kenara bırakacak olursak, teknik özellikler konusunda da bazı bilgilerimiz var.

Samsung Bean

Buna göre serinin içerisinde sesli komutları algılayabilecek mikrofonların olacağı söyleniyor. Bu mikrofonlar sayesinde Bixby sanal asistanı kullanılabilecek ve sesli komutlar verilecek. Tanıtımının Galaxy Note 20 akıllı telefonlarıyla beraber yapılması beklenen yeni kulaklıkların diğer detayları içinse biraz daha beklemek gerekiyor. Şimdilik Samsung Bean modelinin render görselleri ile idare etmek gerekecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler