Çarşamba, Nisan 24, 2024

Fenomen Halil Söyletmez Cumali Ceber 2 ile Tekrar Vizyona Giriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

YouTube fenomeni olan ve uzun süredir sosyal medyada takipçileri ile birlikte olan Halil Söyletmez şimdi yeni filmi Cumali Ceber 2 ile vizyona girmeye hazırlanıyor. Beyaz Perde’deki ilk deneyimini yaşayan ve ardından 461 bin izleyici kitlesine ulaşan Halil Söyletmez, şimdi ikinci sinema filmini hazırlıyor.

5 Milyon Lira Hasılat Yapmıştı

Burada tarafsız olmak bizim görevimiz. Ancak yorumlarınızı mutlaka bekliyorum hocalar. Cumali Ceber filmine gitmedim ancak fragmanını izlediğimde 4 dakika zor dayanmıştım diyebilirim. En azından böyle tip filmler bana hitap etmediği için, kişisel olarak yorumumu sizlerle paylaşmak istedim.

İlk filme gidenler hatırlayacaktır; Cumali Ceber – Allah Seni Alsın adlı film yayınlandığı ilk günden itibaren büyük eleştiriler almış ve IMDB’de 10 üzerinden 1 puan ile bu eleştiriler sosyal medya kullanıcıları tarafından tescillenmişti. Ancak Halil Söyletmez filmdeki yakaladığı bu başarı ile 9 haftada 461 bin seyirciden 5 milyon TL gibi büyük bir hasılat elde etmişti.

halil soyletmez twitter

Cumali Ceber 2 Ne Zaman Vizyona Giriyor ?

Rakamlara baktığımızda oldukça başarılı olan ilk filmin hemen ardından Söyletmez kendi Twitter hesabından filmin vizyona giriş tarihini takipçileri ile paylaştı. Posta şöyle bir göz attığınızda filmin 8 Haziran 2018 tarihinde vizyona gireceğini görebiliyorsunuz.

Şuan için net olmamak ile birlikte filmin galasında yine YouTuber camiası davet edilecek mi merakla bekleniyor. Zira YouTuber’lar burada birbirlerini destekleyerek takipçilerine duyuruyor ve filme gitmeleri için destek veriyorlar. Gişe tarafında ise genç kesim bu isteklere duyarsız kalmayıp, filme destek çıkabiliyorlar.

İlk seri sinema severler tarafından ne kadar çok tutuldu tartışılır ama, filmin ikincisi vizyona gireceği zaman yine Söyletmez büyük eleştiri oklarına hedef olacak gibi. Bakalım Cumali Ceber 2 filmi nasıl olacak biz de fragmanını şimdiden merak ediyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler