Cuma, Nisan 19, 2024

The Walking Dead İçin Yolun Sonu Yaklaşıyor Gibi

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk çıktığı dönemde büyük bir seyirci kitlesine ulaşan The Walking Dead dizisi, sekizinci sezonuna kadar ulaşmayı başardı. Zombi istilasına karşı duran bir grup insanın başına gelenleri konu alan dizinin reytingleri son zamanlarda iyice düşmüştü. Dizide Carl karakterini canlandıran Chandler Riggs, yaptığı açıklamada dizinin son sezonlarına ulaştığını belirtti.

Ah Carl’ım Ah…

Yeni başladığı dönemde büyük bir izleyici kitlesini arkasına alan dizi, her izleyici için bir idol karakter oluşturayı başarmıştır. Mesela benim en sevdiğim karakter Daryl Dixon olmuştur. Hele ki o tatar yayı ve fırlama tiplemesi beni benden almıştır. Dizide bir de Rick’in oğlu vardır ki, tam bir deli fişektir.

(DİKKAT: 8. Sezonu izlemeyenlere, buradan sonrasını okumamalarını öneriyorum çünkü ufak bir spoiler içermektedir.) Diziyi izleyenler bilir. İlk sezondan bu yana Carl Grimes karakterini canlandıran Chandler Riggs, bu 8 sezon boyunca öylesine büyüdü ki, resmen evrim geçirdi. Tam kritik anlarda kritik hamleler yaparak genelde olayı kurtaran bir karaktere sahip olan Carl, ara verilen 8. sezonda ısırıldı ve salgına yakalandı. Ölümüne çok az bir zaman kalan Carl(Chandler Riggs) The Walking Dead izleyicilerine bir açıklamada bulundu. Bu açıklamadaki bir ifade tüm izleyicilerin dikkatini çekti.

The Walkin Dead İçin Yolun Sonu Yaklaşıyor Gibi İÇERİK PNG min

“The Walking Dead’in Son Zamanları”

Carl Grimes‘ın zombiler tarafından ısırıldığını, bu sebeple dizideki son zamanlarını yaşadığını belirtmiştik. Oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan karakterin diziden çıkışı oldukça fazla konuşuldu. Bu esnada Chandler Riggs, özel hayran sayfalarından birinde açıklamada bulundu. Moral bozucu bölüm detaylarının, henüz bölümü izlememiş olan kişilere anlatılmamasını rica etti. Bu konuşmanın arasına da ufak bir ifade ekledi ki, asıl dikkat çekici nokta da tam olarak burası oldu.

The Walkin Dead İçin Yolun Sonu Yaklaşıyor Gibi İÇERİK 2 PNG min 1

Konuşmasında “The Walking Dead’in son zamanları” olduğunu ifade eden Riggs, hayranlarını fazlasıyla düşündürdü. Dizinin net bitiş tarihiyle ilgili hiçbir açıklama yapmayan Riggs; kullandığı bu ifadeyle, izleyiciler arasında dizinin ne zaman biteceği hakkında büyük bir tartışma başlattı.

Şahsi görüşüme gelirse, ben diziden daha 4. sezonda sıkılmaya başlamıştım. Bir süre zorlasam da asla ilk üç sezondan aldığım zevki  alamamıştım. Anlaşılan o ki benim dışımda kalan izleyici kitlesinin büyük bir bölümü de benim gibi sıkılmış olmalı ki, dizinin artık fazla uzatılmaması gerektiğini düşünmüşler. Büyüklerimizin dediği gibi, her şey tadında güzel diyor, Carl kardeşimize şimdiden rahmet diliyorum.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler