Perşembe, Nisan 25, 2024

Arif V 216 Fragmanı Yayımlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de komedi deyince akla ilk gelen isimlerden biri Cem YILMAZ‘dır. Yıllardır oldukça başarılı filmlere imza atmış olan Cem YILMAZ, yeni filminin çıkacağını duyurmuştu. Bununla birlikte dün akşam filme ait bir fragman da yayımlandı. G.O.R.A ve A.R.O.G filmi ile gönlümüzde taht kuran Cem YILMAZ, bu iki eserin de devam filminde de çok başarılı işler çıkarttığını görüyoruz. 

Canımız sıkıldıkça bu iki seriden kestiler açıp izlemek oldukça keyif veriyordu. En sonunda yeni bir film geliyor. Filmin konusu ise, G.O.R.A filminde Arifin yani Cem YILMAZ’ın 216 adında bir robot arkadaşı vardı. Bu robot arkadaşı dünyaya gelir ve Arife insan olmak istediğini söyler ve Arif için macera başlar. 

Film, 5 Ocak 2018‘de sinemalarda. Sizleri de fazla bekletmeden fragman ile baş başa bırakıyorum, iyi seyirler. Arif V 216 fragmanı hakkında aşağıya yorum bırakmayı da unutmayınız. 

Fragmanı izledikten sonra sizce Cem YILMAZ, Arif V 216 filmi ile diğer filmlerinde olduğu gibi aynı başarıyı yakalayabilecek mi? 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler