Perşembe, Mart 28, 2024

FIFA 20’de Bir Garip Gol Hatası

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Games’in en sevilen, en iddialı oyunlarından biri olan FIFA serisi son olarak FIFA 20 ile yayına çıkmıştı. Eski oyunlara göre çok daha fazla mod desteği bulunan yapımda güncelleme yapısı ise geliştirildi.

Oyuna sürekli yeni bir güncelleme sunuluyor. Oyun mekaniklerini daha iyi hale getiren güncellemeler, belli başlı hataların da önüne geçilmesini sağlamakta. Fakat yayınlanan son güncelleme sonrasında farklı bir durumun söz konusu olduğunu ekleyelim. Bu kez güncellemenin ardından garip bir gol hatası ortaya çıktı.

FIFA 20 gol sorunu!

Reddit üzerinden kullanıcıların paylaştığı videolarla ortaya çıkan hata, Ultimate Team kısmında karşımıza çıkıyor. Kaleye gönderilen ve direğin yanından çıkan şutlar, gol olmamasına rağmen oyunda yer alan hata nedeniyle gol gibi gözüküyor.

Reddit üzerinden paylaşılan örnek bir videoda da durumu net bir şekilde görüyoruz. Örnek videoda, oyuncu ceza sahası içine giriyor ve şut çekiyor. Aslında görüntüye bakacak olursanız şut net bir şekilde dışarı çıkıyor.

FIFA 20 gol hatası

Fakat FIFA 20 gol hatası nedeniyle oyun içerisinde bu şutun gol olarak sonuçlandığı görülüyor. Hatta oyuncuların gol sevincine gittiğini ve rakip futbolcuların da üzüldüğünü görüyoruz. Yani bakarsanız süreç oyunda gol olmuş gibi işliyor.

Daha önce de güncellemeler sonrasında benzer hataların ortaya çıktığını görmüştük ancak bu kez gol hatası sosyal medyada da geniş yankı buldu. EA Games henüz hata konusunda bir açıklama yapmadığı için oyun içindeki bu bug sorununun neden kaynaklı olduğunu bilemiyoruz. Benzer hatalar ortaya çıktığı zaman, firma çok kısa bir süre içerisinde güncelleme yayınlayarak sorunları çözmüştü. Muhtemelen bu hata için de aynı durum geçerli olacak. Bir sonraki güncellemede sorunun giderilmesini bekliyoruz. Merak edenler için hatanın bir örneğinin videosunu da yazımıza ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler