Cumartesi, Nisan 20, 2024

Karantina günlerinde oynayabilinecek Mobil Oyun önerileri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Biliyorsunuz şu günlerde evlerden çıkamıyoruz.Dört bir yanımızı saran Coronavirus bizleri de fazlasıyla etkiledi. Steam ve benzeri platformlarda anlık oyuncu miktarları rekor kırıyor İşin birde mobil oyun tarafı var.

Mobil oyunları seven ve oynamaktan zevk alanlar için küçük bir liste hazırladık.Bilinen,bilinmeyen,strateji,spor ve daha farklı türlerde olan bu oyunlarla, karantina günlerinizi bir miktarda olsa eğlenerek geçirebilirsiniz.

7-) Somewhere-The Vault Papers:

somewhere thevault             Bir gün telefonunuza garip bir mesaj geliyor ve kendinizi aksiyonun içerisinde buluyorsunuz.Hikaye-kurgu türünde oyunları seven oyuncular için ideal bir oyun olduğundan hiç şüpheniz olmasın.

6-) Plague Inc:

plague ınc   Tam olarak şu an yaşadığımız durumla ilgili bir oyuna ne dersiniz? Bu oyunumuzda kendi virüsünüzü oluşturabilir ve tedavi bulunmadan önce insanlığı yok etmeye çalışabilirsiniz.

5-) SimCity Build:

simcity   Kendi şehrinizi kurup, geliştirmeye başlayacağınız bu oyunda halkınızın isteklerini gözeterek güzel bir şehir kurmanız mümkün. Ne kadar köfte o kadar ekmek mantığında olan oyunumuzda halkınızın istekleri istekleri de önemli. Yol, su, elektrik gibi detaylara kadar ayarlanabilinen bu oyun gayet akıcı olabilir.

 4-) PC Creator-PC Building Simulator:

pc creator   Bilgisayar meraklısı mısınız? Tamda size göre bir oyun var burada. Bu oyunumuzda size gelen bilgisayarları, müşterilerinizin istekleri doğrultusunda tamir edebilir, sistemi yükseltebilir, yavaş bilgisayarları hızlandırabilirsiniz.

Hatta ve hatta sıfırdan bir bilgisayar bile toplayabilirsiniz. Tabi gelen bilgisayarlardaki iyi donanımları daha kötüleri ile değiştirebilmeniz de mümkün. Sakın ha yapmayın. 🙂

3-) eFootball PES 2020:

pes mobile  Spor oyunlarına merakınız varsa bu oyun tam size göre.Bu oyunda kendi takımınızı kurup,ister arkdaşlarınızla ister başka oyucularla, isterseniz ise yapay zeka ile mücadele edebilirsiniz.Top açılımları yaparak takımınızı yükseltmeniz de mümkün.

2-) Critical Ops:

Critical opsCS:GO ile benzeyen bu oyunumuzda mantık da hemen hemen aynı. CS:GO tarzında oyunları seviyorsanız denemenizde fayda var.O halde “Fire on the hole.”

1-) Ares Virus:

ares virus  Dünyaya yayılan bir virüs yüzünden insanların zombiye dönüştüğü bu oyunumuzda hayatta kalmaya çalışıp verilen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz.Aksiyon olsun,oyun içi özellikler olsun bir mobil oyun için yeterince tatmin edici. Dikkat bağımlılık yapabilir ibaremizi ekleyelim bu oyunumuza.

Mobil oyun sevenler için olan listemiz sona erdi.Tabi evde olduğumuz bu süre içerisinde sağlığımızı da koruyalım.Hareketsiz kalmayalım. Az olsa bile egzersiz yapalım.Sağlıcakla kalın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler