Cuma, Nisan 26, 2024

FIFA 21 Yeni Nesil Konsollara 4 Aralık 2020’de Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA, FIFA 21‘in bu Aralık ayında PlayStation 5 ve Xbox Series için piyasaya çıkacağını doğruladı.

FIFA 21‘e PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahip kullanıcılar yeni nesil versiyona ücretsiz yükseltme alabilecek.

fifa1.0

6c980baa d4fd 4285 a876 861e0596fa43

Sony’nin konsolundan sadece birkaç hafta sonra piyasaya sürülen yeni nesil başlık, hem teknik hem de grafiksel olarak bir dizi iyileştirme içerecek.

Çift Yetki, oyuncuların ek bir ücret ödemeden yeni nesil FIFA’ya yükseltme yapmasına olanak tanır. 4 Aralık’ta oyuncular oyuna erişmek için bir indirme kodu alacaklar.

FUT ve VOLTA Futbol ilerlemesi devam edecek. Ancak çevrim içi sezonlar, kooperatif sezonları, kariyer modu ve profesyonel kulüpler önceki nesil konsolda kalacak.

Çifte fırsat hakkında

Çifte Fırsat ile, PlayStation 5 veya Xbox Series X satın aldıktan sonra PlayStation 4’teki FIFA 21 oyununuzu PlayStation 5’e ya da Xbox One’daki oyununuzu Xbox Series X’e hiçbir ek ücret ödemeden yükseltebilirsiniz. Disksiz konsollarda yükseltmek için dijital satın alım gerekir.

PS5 veya Xbox Series X’te Çifte Fırsattan nasıl faydalanabilirim?

PlayStation 4 veya Xbox One için FIFA 21’i satın alırsanız, ilgili yeni nesil konsolu (PlayStation 4’ten PlayStation 5’e veya Xbox One’dan Xbox Series X’e geçiş) satın aldığınızda oyununuzu FIFA 22 yayınlanana kadar hiçbir ekstra ücret ödemeden yükselterek konsolunuza indirebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler