Cumartesi, Nisan 27, 2024

FIFA 21’in çıkış tarihi hakkında yeni bilgiler paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her yıl rekor sayıda oyunu satılan ve oldukça sevilen FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 21‘in çıkış tarihi belli oldu. İsterseniz detaylara geçelim.

FIFA 21 ne zaman çıkacak ?

EA Games tarafından yapılan açıklamalara göre oyun geçen yıllarda olduğu gibi planlanan tarihte yayında olacak. Geçen yıllara baktığımızda ise oyunun Eylül ayında çıkacağını söyleyebiliriz.

FIFA 21

Oyunun net çıkış tarihini merak ediyorsanız, Eylül ayının Cuma günü olacağı belirtiliyor. Tekrardan geçen yıllara baktığımızda ise oyunun 25 Eylül tarihinde satışa sunulması bekleniyor.

Tabi diğer FIFA oyunlarında olduğu gibi bu oyununda öncelikle erken erişime sunulacağını söyleyelim. Bildiğiniz üzere FIFA 20 oyununda, EA Access üyeliği bulunanlara oyun bir hafta önceden sunulmuştu.

EA Games

EA Games açıkladığı mali raporunda ise, Finansal olarak nelerin olacağını tahmin edemediklerini ve oyunlarının çıkış tarihi hakkında net bir şey söyleyemediklerini belirtti.

Hem yeni çıkacak olan konsollara, hem de diğer konsollara gelmesi beklenen FIFA 21 hakkında paylaşılan bilgiler şimdilik bu kadar. Detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler