Cumartesi, Nisan 20, 2024

FIFA 23 Duyuruldu! Çıkış Tarihi ve Fiyatlar

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merak ettiğimiz, görmek istediğimiz oyun FIFA 23, sonunda karşımızda. EA Games’in söylediği gibi bugün tanıtım videosu paylaşılan oyun, serinin de “FIFA” adıyla gelen son oyunu olacak.

Haliyle bizim için biraz daha fazla önem arz eden yeni FIFA yapımı hakkında neler biliyoruz ve oyun ne zaman çıkacak bakalım.

FIFA 23, 30 Eylül Tarihinde Çıkış Yapacak

Oyun için ilk olarak çıkış tarihinden söz edelim. Bu zamana kadar çıkan FIFA serileri genelde Sonbahar aylarında geldi. FIFA 23 için de durum değişmeyecek. Oyun 30 Eylül itibariyle satışa çıkacak.

Hem konsollar hem de PC için geleceğini göreceğiz. Ayrıca Stadia için de yapımın aynı gün çıkış yapacağını ekleyelim.

Gelelim FIFA 23 için fiyatlara. Zira oyun şimdiden ön siparişlere açıldı. Fakat fiyatlar oldukça üzücü demek lazım. Hemen aşağı fiyatlar için bir liste ekleyeceğim.

FIFA 23

PC Sürümü

  • Standart – 700 TL
  • Ultimate Edition Sürümü – 900 TL

Xbox Series X/S Sürümü

  • Standart – 800 TL
  • Ultimate Edition Sürümü – 1000 TL

PlayStation 5

  • Standart – 800 TL
  • Ultimate Edition Sürümü – 1000 TL

Yeni oyunun en üzücü yanı fiyatları olacak gibi duruyor. En ucuz versiyon 700 TL. Konsollarda durum daha vahim. Fiyatlar satışları ne kadar etkiler bilemiyoruz ama durum bu. Şimdilik paylaşılan fragmanı da haberimize ekleyelim. Kısa süre sonra oyun hakkında yeniliklerden bahsedeceğimiz farklı içerikler de ekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler