Salı, Ekim 22, 2024

FIFA 23 için Kadınlar Futbol Ligi Güncellemesi Geliyor

FIFA 23, şu an için en çok satan futbol oyunu olarak anılmakta. Hem ciddi bir rakip yok hem de oyun yıllar içerisinde, istenen noktaya gelmeyi başardı. FIFA adının kullanılacağı son seri olan FIFA 23 için çalışmalar da devam ediyor. EA Games, belli aralıklarla oyuna güncellemeler eklemeye devam ediyor. Son güncelleme ise biraz daha geri planda kalan bir alandan geliyor.

Paylaşılan bilgilere göre EA Games, FIFA 23 için Kadınlar Futbol Ligi güncellemesi sunacak. Güncelleme oyuna bazı yeni ögeler eklenmesini sağlayacak.

FIFA 23 Güncellemesiyle Neler Değişecek?

15 Mart itibariyle oyuna ekleneceği açıklanan güncelleme, EA Games ile NWSL yani ABD Ulusal Kadınlar Futbol Ligi arasında yapılan yeni anlaşmaya dayanıyor.

BENZER:  Black Myth: Wukong Sistem Gereksinimleri

Anlaşma kapsamında kurulan lisans ortaklığı ile ligde yer alan tüm oyuncular ve takımlar bir nevi FIFA 23 için kullanılabilir hale geliyor. Bu kapsamda EA Games oyuna 12 NWSL takımını da ekleyeceğini duyurdu. Tabii ki takımların formaları, kupalar, amblemler, yeni kadın futbolcular ve 4 yeni NWSL stadyumu da oyuna eklenmiş olacak.

YouTube video

Uluslararası Kadınlar Futbol Ligi güncellemesinin 15 Mart itibariyle yayınlanacağını da bir kez daha hatırlatalım. Güncelleme için yayınlanan videoyu da hemen yukarı ekleyelim.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler