Cumartesi, Temmuz 27, 2024

FIFA’nın Sonu! EA Sports FC için İlk Duyuru Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

FIFA ile EA Games arasındaki anlaşma, FIFA 23 ile son bulmuş oldu. Yeni oyunun duyurulmasının ardından ortaklık resmen bitmişti. Bu süreçten sonra devam oyunlarının “EA Sports FC” adıyla sunulacağı da ortaya çıkmıştı. EA, yeni oyunlar için ilk adımı da attı. Yeni isimlendirme ile ilgili ilk bilgileri ve logoyu paylaştı.

EA Sports FC Geliyor! FIFA Serisinden Farkı Ne Olacak?

EA Sports tarafından yapılan duyuruda, artık yeni bir kimliğe geçileceği vurgulandı. Yeni isimle beraber yeni bir futbol vizyonunun da sunulacağı belirtildi.

EA, bugünden itibaren yeni kimliğin tanınması adına birçok ligde yeni logoyla beraber ismin tanıtımlarının yapılacağını da belirtti. Bu da demek oluyor ki FIFA’nın adını hızla unutacağız.

Bu son duyuruyla beraber yeni oyun serisi için logo tanıtımı da yapıldı. Logoya baktığımız zaman EA Games’in üçgenden yola çıktığını görüyoruz. “FC” kısmı tamamen bir üçgen içerisine alınmış durumda.

EA Sports FC

Zaten FIFA serisinde yer aldığı gibi EA Sports ifadesi de hemen bu logonun yanında yer alacak. Yeniden markalaşma vizyonu bir yana, artık yeni oyun için tanıtımın ne zaman yapılacağını da merak etmeye başladık.

EA, bunun için de bir sayfa oluşturmuş. Temmuz ayında, yeni serinin ilk oyunu için tanıtım yapılacağı söylendi. Oyuncuların şimdiden yeni oyun için kayıt oluşturmaları da mümkün. Buradaki bağlantı üzerinden EA tarafından oluşturulmuş olan sayfaya ulaşabilirsiniz.

EA Sports FC

Yeni oyunda lisans durumları ne olacak ya da FIFA bu atılıma karşı nasıl cevap verecek bunu zamanla göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler