Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Final Fantasy 7 Remake Xbox’a Gelecek Mi ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Final Fantasy 7 Remake Xbox’a gelecek mi ? Final Fantasy serisi Square Enix’in en büyük serilerinden birisi. Bu seri 1987 yılından beri oyun dünyasında ter alıyor. Buna bakacak olursak da oyun dünyasının da en uzun ömürlü serilerinden biri olduğunu söylemek mümkün oluyor. Seri, tabii ki de yeni oyunları çıktıkça büyümeye başladı.

final fantasy 2 e1692133612478

Şu anda ise seride toplam 126 tane oyun var. Her ne kadar bu rakam kulağa şaşırtıcı gelse de seri 36 yıldır devam ediyor. Serideki tüm bu 126 oyunun da ana oyun olmadığını düşünürsek serinin ana oyunları şu anda 16 tane var. Bu rakam da çok fazla gözükmüyor. Geliştirici şirket, Final Fantasy 7 Remake hakkında bir açıklama yaptı.

Final Fantasy 7 Remake Xbox’a Gelecek Mi ?

Square Enix’in en sevilen Final Fantasy oyunlarından olan bir oyun da Final Fantasy 7 Remake. Bu oyunu her ne kadar Xbox oyuncuları da oynamak istese de oyun şu anda sadece Playstation ve PC üzerinde var. Oyunun Xbox’a gelme söylentisi ise bir gönder ile başladı. Xbox, babalar günü için Xbox Brezilya hesabından bir görüntü paylaştı.

final fantasy 3

Bu görüntüde Final Fantasy 7 Remake de olduğu için oyuncular heyecanlandı ve oyunun Xbox’a da geleceğini düşündüler. Sonrasında ise bu iddialar çoğalınca oyun basınında önemli bir kuruluş Microsoft’a bunu sordu. Şirket ise cevap olarak o gönderinin doğru olmadığını ve kaldırıldığı cevabını verdi. Final Fantasy 7 Remake 2020’de Playstation 4 için çıkış yapımıştı. Final Fantasy 7 Remake’in bölüm 2’si olan Final Fantasy 7 Rebirth’ün ise çıkış tarihi henüz bilinmiyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler