Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Assassin’s Creed Mirage Verilen Çıkış Tarihinden Erken Çıkacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Assassin’s Creed Mirage, Ubisoft’un verdiği çıkış tarihinden önce çıkacak. Ubisoft, Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu olacak olan Assassin’s Creed Mirage‘ı, geçtiğimiz yılın Eylül ayında duyurmuştu. Şirket, bu oyunla birlikte seride çok büyük değişiklikler olacağını söylemişti. Ubisoft, artık tıpkı serinin eski oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da daha çok gizlilik ve ana hikayeye odaklanacağını belirtmişti.

ac mirage 2

Oyunun baş karakterinin ise Assassin’s Creed Valhalla’dan, Basim olacağını da söylemişlerdi. Bunun yanı sıra oyunla ilgili bildiğimiz şeylerden bir diğeri ise oyun Bağdat’ta geçecek ve Basim’in gençlik yıllarını anlatacak. Oyun için belirli bir çıkış tarihi vardı fakat oyunun çıkış tarihi öne alındı.

Assassin’s Creed Mirage’ın Yeni çıkış Tarihi Ne Olacak ?

Ubisoft,bir duyuruyla Assassin’s Creed Mirage için belirlenen çıkış tarihini öne çektiklerini duyurdu. Normalde tarih ileri alınmadan önce oyun, 13 Ekim 2023’te çıkış yapacaktı. Ancak Ubisoft, yaptığı bir açıklamayla oyunun hazır olduğunu belirtti. Oyunun yeni çıkış tarihi ise önceki çıkış tarihinden 1 hafta önceye alındı.

ac mirage 3

Yani artık oyunun yeni çıkış tarihi 5 Ekim oldu. Şirket, yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “Assassin’s Creed Mirage artık hazır ve bir hafta daha erken çıkacak. Tüm ekip adına, Basim’le dokuzuncu yüzyıl Bağdat’ını keşfetmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Yeni maceranız 5 Ekim’de başlayacak. Takviminizde yer açın”.

Bu açıklama ile birlikte Ubisoft, oyunun yeni çıkış tarihini duyurmuş oldu. Assassin’s Creed Mirage, 5 Ekim’de PS 5, PS 4, Xbox Series S/X, Xbox One ve  PC için çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler