Cuma, Nisan 26, 2024

Final Fantasy VII Remake, PlayStation Plus’ta Ücretsiz Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, her ay PlayStation Plus abonelerine çeşitli oyunları ücretsiz olarak hediye ediyor. Oyunların kalitesi ve miktarı genellikle tutarlı olsa da, Mart ayı için konsol üreticisi görünüşte her iki çıtayı da yükseltiyor. Bu ay içlerinde Final Fantasy VII Remake dahil olmak üzere 4 yeni oyun ücretsiz olarak sunuluyor.

2 Mart’tan itibaren tüm PlayStation Plus sahiplerinin eline geçecek oyunlar:

  • Final Fantasy VII Remake
  • Remnant: From The Ashes
  • Maquette
  • Farpoint

Final Fantasy VII Remake PlayStation Plusta Ucretsiz Oluyor 1

Bana göre bu ayın en büyük başlığı Final Fantasy VII Remake olmuş. 10 Nisan 2020 tarihinde PlayStation 4’e özel olarak piyasaya sürülen bir PlayStation 1 klasiğinin yeniden yapımı olan oyun, evrensel bir sevgi ve saygınlık kazandı. Ağustos ayına kadar ise 5 milyon adetten fazla kopya sattı. Son zamanlarda oyunun ücretsiz bir PlayStation 5 yükseltmesi alacağı duyurulmuştu. Ancak maalesef, PlayStation Plus sürümü bu yükseltmeden faydalanamıyor.

Final Fantasy VII Remake PlayStation Plusta Ucretsiz Oluyor 2

Diğer önemli bir başlık ise Maquette oldu. PlayStation Plus‘ta küresel sürümüyle eşzamanlı olarak piyasaya sürüldüğü için dahil edilmesi dikkat çekici görünüyor. PlayStation kısa bir süre önce, bir strateji niteliğinde olan PlayStation Plus aracılığıyla daha fazla eşzamanlı sürüm sunma niyetini açıklamıştı.

Final Fantasy VII Remake PlayStation Plusta Ucretsiz Oluyor 3

Son olarak, Şubat ayında ücretsiz sunulan oyunlardan birisi olan Destruction AllStars‘ın Mart ayı içerisinde de satın alınabilir olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Bu oyunların 5’ine de 5 Nisan tarihine kadar ücretsiz olarak sahip olunabiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler