Salı, Nisan 23, 2024

FitBit Charge 5 Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kaliforniya merkezli teknoloji şirketlerinden FitBit’in yeni nesil akıllı saatleri/bileklikleri yakın zamanda piyasaya çıkacak gibi görünüyor. Durum şu ki güvenilir haberci Evan Blass tarafından FitBit Charge 5 olarak isimlendirilmesini beklediğimiz bir giyilebilir teknolojinin görselleri ortaya çıktı.

Fitbit Charge 5 üzerindeki en belirgin gelişme, renkli bir ekran ile birlikte gelecek olmasıdır. Aksi takdirde, sızan pazarlama görselleri, kalp atış hızı takibi gibi bariz bir akıllı bileklikten beklediğimiz ve silikon bandın birden fazla renkte mevcut olacağı ve çıkarılabilir modülün siyah, gümüş ve altın renklerinde mevcut olacağı dışında pek bir şey vermiyor.

Fitbit Charge 4, aktivite takibi, uyku takibi, dahili GPS ve 7 günlük pil ömrü sunuyordu ve en azından bu özelliklerin gelecek nesilde desteklenmesi muhtemel görünüyor. Charge 5 akıllı bileklik internete sızan görüntülerinde 23 Ekim tarihini gösteriyor ve bu, Fitbit’in yeni 2021 cihazlarını piyasaya sürmeyi planladığı lansman tarihi olabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler