Perşembe, Nisan 25, 2024

Fiyat Artışına Rağmen NBA 2K21, 8 Milyon Adet Satış Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıllık basketbol simülatörü NBA 2K21, oyununun tartışmalara konu olan 70 Dolar fiyat yükselmesine rağmen sekiz milyon adet kopya satmayı başardı. Konu ile ilgili CEO, “NBA 2K21 için ön cephe fiyatlandırması açısından, beklendiği gibi çok işe yaradığını düşünüyorum” sözlerini dile getirdi.

“Ve planlandığı gibi, mümkün olan en yüksek seviyede premium bir teklifte, başlık sıfırdan yeni nesil için oluşturuldu, bu nedenle burada bu şekilde yaratılan ilk oyun. Ve tüketiciler tarafından kabulü olağanüstü olağanüstüydü, başlık 8 milyonun üzerinde satıldı. Şimdi, diğer oyunların fiyatlandırması hakkında konuşmadık. Bu nedenle, bunun hakkında konuşacağımızı ve başlık bazında ilerleyeceğimizi tartışmak için erken olacaktır. “

Yeni nesil fiyat artışı ile NBA 2K21, yıllık basketbol sürümünün Xbox One ve PlayStation 4 sürümlerinde çok sayıda iyileştirme sundu. Panoda daha yüksek kaliteli grafiklerin yanı sıra elden geçirilmiş bir Mahalle modu bulunuyordu.

Oyunla ilgili tek tartışma konusu fiyat artışı değildi. Yayınlandıktan kısa bir süre sonra, Oculus Quest 2’de maçlar için atlanamayan reklamlar yer alıyordu. Şirket bunun kaza olduğunu iddia ettikten sonra hızla kaldırıldılar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler