Çarşamba, Nisan 24, 2024

Fiyatı ile Dikkatleri Çekmeyi Başaran TCL Plex Türkiye’de Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün İstanbul’da düzenlenen etkinlikte tanıtılan cihaz performansı ve fiyatı konusunda oldukça dikkatleri çekmeyi başardı. Özellikle barındırdığı ekran teknolojisi konusunda iddialı olan TCL Plex‘e yakından bir göz atalım.

pchocasi.tlcplşex

Gücünü Samsung Galaxy A70’de ki gibi Snapdragon 675‘den alan TCL Plex,  6GB Ram ve 128 GB Dahili hafıza seçenekleri ile Türkiye’de satışa sunulacak. Cihazın 256 GB’a kadar MicroSD kart desteklediğini de belirtmiş olalım. Tasarım konusunda alıştığımızın dışında olan TLC Plex, arka tarafta bizi üçlü bir kamera dizilimi ile karşılıyor.

Bu kameralardan ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğünde ve F 1.8 diyafram açıklığına sahip. Arka ana kameraya 16 megapiksel geniş açı ve 2 megapiksel çözünürlüğünde ki ultra geniş açı kamerası eşlik ediyor.

GÜN İÇİ UZUN KULLANIM

Barındırdığı temel özellikler ile segmentinde başarılı olan cihaz ekran teknolojisinde de bu başarıyı sürdürebiliyor. 6,53 inç boyutunda bir ekrana sahip olan cihaz neredeyse tam ekran deneyimini sunuyor. Samsung’un Galaxy S10 ailesinden alışkın olduğumuz ekran içi kamera yöntemi TCL Plex’te de kullanılmış.

Pil büyüklüğü de 3820 mAh olan cihaz 18W kablolu hızlı şarjı destekliyor. TLC Plex pil kapasitesi ile gün içerisinde oldukça yeterli olacaktır. Düzenlenen etkinlikte TLC Plex’in Türkiye satış fiyatı 3499 TL olarak açıklandı. Fiyatı konusunda eleştiri alan cihazın müşterilerinden nasıl bir geri dönüş alacağı oldukça merak konusu.

 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler