Cuma, Mart 29, 2024

Fiyatıyla Şaşırtacak Xiaomi Mi Band 4C Akıllı Bileklik Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, akıllı bileklik pazarının en iddialı markalarından biri. Uygun fiyatlı bileklikler sunması ve bilekliklerinde iyi özelliklerin bulunması, markanın çok yüksek satış rakamlarına ulaşmasını sağladı. Yeni haberlere göre satış rakamları yine artacak. Bu kez Xiaomi Mi Band 4C modelini göreceğiz.

Satış rakamları artacak diyoruz çünkü zaten uygun fiyatlı olan diğer bileklik modellerinden daha düşük fiyata satılacak bir seri gelecek. Bluetooth sertifikası alan yeni bilekliğin nasıl özellikler sunacağı konusunda ise az çok detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Xiaomi Mi Band 4C nasıl bir akıllı bileklik olacak?

4 Nisan tarihinde onaylandığı görülen sertifikaya göre bileklikte 1.08 inçlik mini bir ekran bulunacak. Tamamı renkli olacak olan ekranın, yine dikdörtgen tasarımı bulunacak.

Renkli ekranın dışında uyku takibi ve kalp ritmi izleme özelliklerinin de sabit olarak geleceği belirtiliyor. Spor takibi de yapabilecek olan bilekliğin bu özelliklerle beraber 14 gün gibi bir batarya süresinin bulunması beklenmekte.

Xiaomi Mi Band 4C

En azından Bluetooth sertifikası üzerinden çıkan bilgiler bunları işaret ediyor. Tabii ki özellikleri merak ediyoruz ancak en çok merak ettiğimiz kısım fiyat. Xiaomi Mi Band 4 modelinde 200 – 250 TL arasında bir fiyat söz konusu. Başta söylediğimiz gibi Mi Band 4C akıllı bileklik daha uygun fiyatlı bir seri olacak.

Net bir rakam söylememiz şu an için mümkün değil fakat beklenti 100 – 150 TL arasında satışa çıkacak bir bilekliğin gelmesi. Tabii ki satış ve diğer detaylar için bir süre daha beklememiz lazım. En azından tanıtıma kadar. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler