Cuma, Nisan 26, 2024

FlipKart, Hindistan’da Akıllı Telefon İşine Giriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Flipkart şu anda Hindistan’ın önde gelen e-ticaret platformlarından bir tanesi ve şu anda ülkedeki e-ticaret devi Amazon’un zorlu rekabetiyle karşı karşıya. Ancak şimdi, akıllı telefon satıcılarının tüketicilerle bağlantı kurmasını kolaylaştırmanın yanı sıra şirket, Hindistan’da kendi akıllı telefonunu yapmak istiyor. Walmart’a ait Flipkart, yakında MarQ markası altında yeni bir akıllı telefon çıkarabilir.

MarQ adlı yeni bir akıllı telefon, BIS (Bureau of Indian Standards) sertifikasyon sitesinden geçti ve cihaz ile ilgili lansmanın yakın zamanda var olabileceğine dair bir kaç iddia ortaya çıkardı. Flipkart, habersiz olanlar için Hindistan’da MarQ markası altında buzdolapları, çamaşır makineleri, LED TV setleri, mikrodalga fırınlar ve bir dizi büyük cihaz satıyor ve şimdi, BIS sertifika belgesi sahte değilse, Flipkart MarQ özel markası altında ilk akıllı telefonda geliyor.

Ej30 fzVoAENSh2
FlipKart, Hindistan'da Akıllı Telefon İşine Giriyor 2

Flipkart akıllı telefon hakkında ilk kez duymuyoruz. 2017’de, Hintli e-ticaret devinin Billion Capture + adında bir akıllı telefon çıkaracağına dair söylentiler yaygındı. Elbette, Flipkart’ın söylentilerine konu olan akıllı telefonu gün ışığını görmedi. Bununla birlikte, MarQ akıllı telefon BIS sertifikasını aldığından, Flipkart’ın Hintli müşterileri hayal kırıklığına uğratması pek olası görünmüyor.

Maalesef şu anda MarQ akıllı telefon hakkında pek bir şey bilmiyoruz. Ancak lansman tarihine yaklaştıkça, bunun hakkında daha fazla şey öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler