Perşembe, Nisan 25, 2024

Fortnite Dünya Kupası iptal edildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun dünyasında efsane mücadelelerin gerçekleştiği Fortnite oyunu için yapılacak olan Fortnite Dünya Kupası etkinliği koronavirüs salgını nedeni ile iptal edildi.

Fortnite Dünya Kupası nasıl gerçekleşecek ?

Bu turnuvanın nasıl yapılacağını merak edenler için üzücü bir haberimiz var. Maalesef Fortnite Dünya Kupası bu yıl tamamen iptal edildi. Fakat Epic Games, üçüncü taraf etkinlikleri çevrimiçi olması şartı ile destekleyeceklerini açıkladı.

Fortnite dünya kupasıjpg

Bu yıl iptal edilen etkinliğin 2021 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Fortnite Dünya Kupası neden çevrimiçi yapılmıyor sorusunu soranlar için konuyu kısaca özetleyelim.

Bu etklinliğe birçok ülkeden oyuncu katıldığı için saat farkı nedeni ile etkinliğe katılan oyuncu sayısı normalin çok daha altında olacaktı.İkinci bir sebep ise oyuncuların internet problemi yaşama ihtimali oldu. Tüm bu ihtimaller ortaya çıkınca etkinliğin tamamen iptal edilmesine karar verildi.

fortnite dünya kupası.

Böylece koronavirüs salgını nedeni ile iptal edilen etkinlikler arasına Fortnite Dünya Kupası‘da katılmış oldu. Salgının en kısa sürede bitmesini dileyerek yazımızı sonlandırıyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler