Perşembe, Mart 28, 2024

Fortnite, Oyun içi Rift Tour Konserini Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fortnite, nihayet “büyülü yeni gerçekliklere müzikal bir müzik yolculuğu” olan Fornite Rift Tour‘u resmen duyurdu. Rift Tour, 6 ile 8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve Fortnite henüz resmi olarak onaylamasa da Ariana Grande olduğu varsayılan bir “rekor kıran süperstar”ı bu konserde sahneye çıkaracak.

Rift Tour’u kutlamak için 29 Temmuz – 8 Ağustos tarihleri arasında, etkinlik temalı ödüller kazanmanızı sağlayan bir dizi oyun içi görevler olacak. Mevcut ilk ödüller, Kozmik Sarılmalar Yükleme Ekranı, Rift-sterpiece Sprey ve Bulutlu Kitty İfadelerini içeriyor. Üç gün boyunca gerçekleşen beş seansla, görevlerden gelen temalı ödüllerin ötesinde sabırsızlıkla bekleyecek çok şey var. Her şeyi takip etmek için, neyse ki Fortnite, tüm tarihleri ve olup bitenleri kolayca takip etmenizi sağlayan yeni bir “Rift Tour sekmesi” tanıttı.

2 Ağustos’ta Epic Games, Rift Tour hakkında “daha büyük haberler” açıklayacağını paylaştı. Büyük ihtimalle Epic Games’in paylaşacağı haberlerde konserde Ariana Grande’nin ya da bir başka ünlünün olup olmayacağını öğrenebiliriz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler