Perşembe, Mart 28, 2024

Fortnite: Son Gülüş Paketini Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games, bu sonbaharda Fortnite’a daha da fazla DC aksiyonu getiriyor. Warner Bros. Interactive ile işbirliği içinde.

Fortnite: The Last Laugh (Son Gülüş) paketi, 1.000 V-Bucks, komik görünümler, Back Bling, Pickaxes ve daha fazlasını içeren dijital bir paket yer alacak.

3721536 fortnitethelastlaughbundlepackshot

Fortnite Batman Caped Crusader Skins

17 Kasım’da tüm platformlar için çıkışını yapacak. Fortnite‘ta mevcut olan The Last Laughle, kötü temalı. The Joker, Poison Ivy ve Midas Rex kıyafetlerinin yanı sıra Laugh Riot, Back Bloom ve Midas Crest Back Bling’i içerir. Ek olarak, Ivy Axe, Kingmaker, Bad Joke ve Joker’s Revenge Pickaxes ve Pick a Card Contrail elde edersiniz.

29,99 dolar fiyatı ile satışa sunulacak, dijital ve kutulu satın alınabilecek.

Mobil Cihazlara Ne Olacak?

Epic Games, oyun Google Play Store’dan ve App Store’dan kaldırıldıktan sonra şu anda Google ve Apple ile yasal bir savaş içinde. Bir süre en azından bu olaylar bitesiye kadar mobil sürümlerde oyuna erişim sıkıntılı olacak.

Fortnite, bu tatil sezonu başladığında Xbox Series X ve PlayStation 5’te de satışa sunulacak. Hala net bir çıkış tarihi yok, ancak Xbox Series X’in Kasım ayında geleceğini biliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler