Salı, Nisan 23, 2024

Forza Horizon 5, 2021 Yılında Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sektörden Jeff Grubb’a göre Forza Horizon 5, Xbox Series X için Forza Motorsport’un yeni bölümünden önce gelecek yıl piyasaya sürülebilir. Xbox Empire podcast’ine konuşan Grubb, Playground Games’in 2 yıllık döngü sürüm geleneğini bozacağını ve bir sonraki Forza Motorsport oyunu raflara çıkmadan önce iki Forza Horizon oyunu yayınlayacağını belirtti.

Grubb, “Forza Motorsport’un birkaç ay önce alay edildiğini gördük [ancak] bir sonraki Forza Horizon oyununu ilk olarak alabileceğimizi düşünüyorum ve bunun önümüzdeki yıl da gelebileceğini düşünüyorum” dedi.

Yaklaşan oyunun yerel ayarıyla ilgili herhangi bir ayrıntı verilmedi, ancak serideki Tokyo temalı bir oyun için haykıran hayranlarla, Forza Horizon 5 nihayet bir oyun olabilir.

Geçmişe bir göz atalım

Serinin en son sürümü, yakın zamanda Xbox Series X ve S için bir performans ve görsel güncelleme gören 2018’de Forza Horizon 4’tür. Bundan önce, Motorsport ve Horizon, her yıl ikisi arasında sıkı bir zikzak yayın döngüsü izledi. buna göre Forza, franchise’a yeni bir giriş için çoktan gecikti.

Turn 10, yumuşak yeniden başlatma olarak kabul edilen 8. Forza Motorsport girişinin erken geliştirme aşamasında olduğunu ve onaylanmış bir Xbox Series X / S’ye özel olduğunu belirtti.

Playground Games’e ayrıca Forza Horizon 5 üzerinde çalışmak için ekstra zaman verildi ve şu anda Xbox Series X / S ve PC için Fable’ın yeniden canlandırılması üzerinde çalışıyor. Serideki geçmiş girişler göz önüne alındığında, Forza Horizon 5, özellikle uzun geliştirme süresiyle Xbox için muhtemelen bir çapraz gen sürümü olabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler