Cuma, Mart 29, 2024

Forza Horizon 5 Hakkında Bu Hafta

Paylaş

silkroad gaminggentr

Playground Games, dokuzuncu Let’s Go! aracılığıyla yaklaşmakta olan yarış oyunu hakkında biraz daha bilgi yayınladı.

PlayGround Games’in Forza Horizon 5 lansmanına her zamankinden daha fazla yaklaşıyoruz.

60e8a6bf7d2ba

PlayGround Games’in Forza Horizon 5 lansmanına her zamankinden daha fazla yaklaşıyoruz ve geliştirici, merakla beklenen yarışçının çıkış tarihine yaklaşırken oyun hakkında daha fazla haber paylaşmaya can atıyor.

Stüdyoların dokuzuncu bölümü “Let’s Go!” yaklaşan oyun için bilgilerini bir video ile bizlere paylaştı. Son derece güncellenmiş karakter özelleştirme özelliğine derinlemesine daldı ve seride daha önce gördüğümüzden daha sağlam bir avatar oluşturma sistemi gösterdi.

En dikkate değer yeni güncellemelerden biri, karakteriniz için protez seçme yeteneğidir. Engelli oyuncuları daha iyi temsil eden bir seçenek ve Microsoft’un engelli oyuncular için daha iyisini yapma girişimiyle uyumlu görünüyor.

Hem kollar hem de bacaklar için 33 protez mevcuttur ve her biri oyun boyunca bulunan duvar resimleriyle süslenebilir. Ek olarak vücut tipinizi ve sesinizi birbirinden bağımsız olarak seçmeyi de seçebilirsiniz.

İlerleme söz konusu olduğunda, yeni oyun, önceki Forza Horizon oyunlarında gördüğümüz yüzde tabanlı sistemi ortadan kaldırıyor ve bunun yerine oyuncu tamamlama için puan tabanlı bir yol seçiyor. Etkinlikleri tamamlamak, ödüllerin kilidini açmak ve yeni zorluklara geçmek için kullanılabilecek anlaşılması kolay puanlarla sizi ödüllendirecek.

Forza Horizon 5, 9 Kasım’da Xbox Series X/S, Xbox One ve PC için çıkacak.

Yayınlanan video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler