Perşembe, Mart 28, 2024

Genshin Impact, 2.2 Güncellemesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Genshin Impact geliştiricisi miHoYo, oyunun 2.2 güncellemesi ‘Into the Perilous Labyrinth of Fog’u duyurdu.

Güncelleme 13 Ekim’de çıkış yapacak.

genshin impact 2021 kp 1280x720 1

Genshin Impact2.2 sürümünün lansmanı ve 13 Ekim’de oyuna gelecek olan Into Perilous Labyrinth of Fog güncellemesi sayesinde oldukça büyük bir içerik eklenecek.

Stüdyo teknik direktörü Zhenzhong Yi’nin bir basın açıklamasında açıkladığı gibi, bu oldukça önemli bir güncelleme: Geliştirici, “Inazuma’nın son büyük adası olan Tsurumi Adası, sonunda 2.2 Sürümü ile Gezginlere açıldı. Ada yoğun sisle kaplandı ve oyuncular bu bölgeyi keşfederken kolayca kaybolabilir ve benzeri görülmemiş zorluklarla karşılaşabilir” diyor.

“Rifthounds ve Rifthound Whelps, sisin içinde gizlenen, sinsi bir saldırı başlatmayı bekleyen tehlikeli gizli canavarlardır. Bir saldırı bir karaktere çarptığında, tüm parti üyeleri ‘Korozyon’ durumundan etkilenir ve ne olursa olsun sürekli olarak HP kaybederler’ yeniden korumalı veya değil.”

Bunun gibi zorlu yeni mekaniklerin yanı sıra oyuncular, “Inazuma hikayesinde ilk kez sahneye çıkan popüler “düzeltici” Thoma’nın oynanabilir yeni bir karakter olmasını da sabırsızlıkla bekleyebilirler.

Geliştirici, “Sürüm 2.1’de ekibimiz, balık avlama oyunumuz için uyarlanabilir tetikleyicilerin kullanımını tanıttı” diyor. “Çubuğunuzu sarmaya başladığınızda, R2 tetiğini çekerken hattın gerginliğinin değiştiğini hissedebilirsiniz. Ayrıca bazı senaryolar, öğeler ve karakterler için dokunsal geri bildirim uyguluyoruz.”

Güncelleme fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler