Cuma, Nisan 19, 2024

Layers of Fear Yeni Fragman Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bloober Team, serideki üçüncü bir girişle Layers of Fear‘a geri dönüyor.

Layers of Fear serisinin üçüncü bölümü yapım aşamasında ve Bloober Team, TGS 2021’de gösterilen Unreal Engine 5 teaser fragmanını yayınladı.

maxresdefault

Oyun, 2016’da piyasaya sürüldü ve birinci şahıs psikolojik korku deneyimine benzersiz bir bakıştı. Magnum Opus’unu takıntılı bir şekilde bitirmeye çalışan bir ressamın bakış açısından anlatılan ödüllü oyun, yayınlandıktan sonra Inheritance adlı bir hikaye DLC’si ile genişletildi. Ressamın kızı, geçmişiyle yüzleşmek için çocukluk evine geri dönüyor.

2019’da ekip, bir okyanus gemisiyle çekilen bir filmde başrol oynaması için bir yönetmenin çağrısına kulak veren bir Hollywood aktörünün hikayesini anlatan, dolaylı bir devam filmi olan Layers of Fear 2’yi yayınladı. Oyun size etrafınızdaki dünyayı keşfetme görevi veriyor, bu sırada geçmişinizi keşfetmeniz ve bu filmde rol alma nedeninizi ortaya çıkarmanız gerekecek. Tek şey, anılarınızın size oyun mu oynadığı yoksa filmin bir parçası mı olduğu hakkında hiçbir fikriniz yok.

Stüdyo CEO’su Piotr Babiebo, “Layers of Fear bizim için çığır açan bir projeydi. Bloober Ekibinin yolunu açtı ve hızlı büyümemizi başlatarak anlatmak istediğimiz daha fazla hikayeyi keşfetmemize olanak sağladı” dedi.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler