Perşembe, Nisan 25, 2024

Frostpunk 2, PC için Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı ve geliştirici 11 Bit Studios, PC için Frostpunk 2‘yi duyurdu.

Oyunun henüz net bir çıkış tarihi yok. Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

frostpunk 2 duyuruldu bu sefer petrol de var

Frostpunk‘ın yapımcısı 11 Bit Studios, geçtiğimiz günlerde SnowBloodOil hashtag’ini kullanarak Twitter’da bir duyuru yaptı. hayatta kalma oyunu Frostpunk’ı simüle eden şehir kurma ve toplum, bir devam oyunu alıyor. Yukarıda, dünyanın sonsuz bir kışın pençesinde olduğunu ve yine de insanlık için en büyük tehlikenin hala diğer insanlar olduğunu gösteren Frostpunk 2 duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Frostpunk 2, orijinal Frostpunk’ın kampanyasının sonuna gelen ölümcül mega kar fırtınasından 30 yıl sonra geçiyor. O zamandan beri, ilerleme (bir çeşit) yapıldı ve toplum hayatta kalmaktan fazlasını yapıyor. Genişliyor. Kömür yakma, yerini önemli yeni bir kaynağa bırakıyor ve beraberinde getirdiği tüm vaatler ve tehlikelerle petrol çağı kapımızda.

Oyun hakkında

Genişlemenin ve yeni güç kaynakları arayışının kaçınılmaz bir gerçeklik olduğu, kaynağa aç bir metropolün lideri olarak oynuyorsun. Kömür çağından sonra, petrol çıkarma endüstrisi için Frostland’i fethetmenin, insanlıktan geride kalanların yeni kurtuluşu olması beklenmektedir. Ancak, değişim kolay olmaz ve bu yeni çok katmanlı toplumdaki herkes, bu yeni yönü hoş karşılamayacaktır.

Çeşitli fraksiyonların talepleri ve beklentileri gerilimleri yükseltecek ve uyuşmazlıklara yol açacaktır, ama soğukkanlı bir yönetim ve politikada makyavelist bir yaklaşım gerekli olacak mı? Hiç bitmeyen soğuk, şehrin üzerinde hâkim olmaya devam ederken ve dışarıda tehditler ortaya çıkarken, halkının birleşmiş, azimli ve kaçınılmaz ve zor fedakârlıklar için hazır olduğundan emin olman gerekecek.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler