Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Ne Bu Hız? FSR3 Farming Simulator 22’ye Eklendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA ve AMD arasında ki rekabet hali hazırda devam etmekte. AMD, FSR3 teknolojisi her geçen gün gelişerek  oyunlara destek sunmaya devam ediyor.

Hızlı bir şekilde FSR3 desteği son bir haftada tam tamına 8 oyuna  eklendi.

FSR3 FS22 jpg

Geçtiğimiz gün hatırlayacağınız üzere COD MW3’e ve Warzone oyunlarına FSR3 desteği sunulmuştu. Listeye eklenen bir diğer oyun ise Farming Simulator 22 oldu.

Hızlı bir ilerlemeyle beraber listesinde ki oyunları arttırmaya devam eden AMD, bizlere Farming Simulator 22‘de sunacağı FSR3 teknolojisini oyuna gelecek olan güncelleme ile artık sahip olacağız.

91qhfUURuSS jpg

FSR3 teknolojisi için AMD’nin bazı önerileri olmakta. Daha sağlıklı bir oyun deneyimi yaşamak adına FSR açık olmadan minumum 60 FPS alması gerektiğini önemle vurgulamakta.

Bu teknolojiyi deneyimleyen oyuncuların görüşleri ve yorumları ise FPS açısından oldukça fazla bir artış yaşadıkları söylenmekte lakin bazı oyuncularda ise ekranda yırtılmalarla karşılaştığı söylenmekte.

Listesini kısa bir sürede arttırmaya başlayan AMD Eylül ayında ki lansman gününe kadar bir ekleme olacak mı oldukça merak ediliyor.

Şu an için elde edilen bilgiler bunlar gelişmelerden ve listeye eklenen oyunlardan güncel bir şekilde sizlerle aktarmaya devam edeceğiz. Güncel listeyi incelemek isterseniz aşağıdan ulaşabilirsiniz.

AMD FSR3 Güncel Oyun Listesi 

  •  Forspoken 
  • MotorCubs RC 
  • Avatar: Frontiers Of Pandora 
  • Immortals Aveum 
  • Like a Dragon Gaiden: The Man Who Ersaed His Name
  • Call of Duty Modern Warfare ve Warzone 
  • Farming Simulator 22 
Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler